Ned Stark ze Hry o trůny: Opilý v letadle se pobil s manželkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ned Stark ze Hry o trůny: Opilý v letadle se pobil s manželkou

Ve Hře o trůny vedl rod Starků.
Ve Hře o trůny vedl rod Starků. (HBO)

Britský herec Sean Bean (60) se nejčastěji předvádí na filmovém plátně. V Pánovi prstenů se proslavil jako Boromir, v kultovním seriálu Hra o trůny zase ztvárnil jednu z hlavních rolí – lorda Eddarda Starka, pána Zimohradu a ochránce Severu. Teď se ale Bean předvedl v letadle, kde udělal pořádnou ostudu!

 Herec si devítihodinový let z kanadského Vancouveru do Londýna krátil popíjením alkoholu, který mu v první třídě servírovali gratis. A když už prý měl slušně naváto, pustil se do hádky se svou pátou manželkou Ashley Mooreovou (33). Ta mu schválně vylila víno do klína, což si on nenechal líbit a na oplátku po ní hodil sklenici. Klid ve výšce přes devět tisíc metrů nad zemí musel sjednat až jeden ze členů posádky, který šarvátku manželů (svoji jsou od r. 2017), ukončil. Oba měli štěstí, vše se prý vyřešilo domluvou a policii nebylo nutné volat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.