Václav Kopta jako strýček Fester: V masce chodil mezi lidi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Václav Kopta jako strýček Fester: V masce chodil mezi lidi!

Kopta vypadá v masce Festera hrůzostrašně.
Kopta vypadá v masce Festera hrůzostrašně. (Foto Aha! – D. Kundrát, herminapress.cz)

Na jevišti vydal nejvíc energie. V muzikálu The Addams Family lítal Václav Kopta (54) i nad oponou, jištěný horolezeckými úchyty. Při nacvičování náročné scény z toho byl tak vynervovaný, že jednou utekl ze zkoušky. Mnohem bližší mu bylo chození po zemi. Klidně v masce v sámošce.

Jenže to nebylo všechno. „Při jedné zkoušce jsem se tak rozčílil, že to pořád nefunguje, že jsem se zapomněl ze strýčka Festera odmaskovat,“ smál se. S křídově bílým obličejem a velkými černými kruhy kolem očí vlítl mezi lidi. „Jak mě vidíte, tak jsem sedl na motorku a odjel na třídní schůzky. Myslím, že ta učitelka nepracuje už ve školství, ale skončila na psychiatrii,“ smál se Kopta s tím, že ho na mrtvolný vzhled upozornil až kamarád. „Všiml si toho v samoobsluze a hned to komentoval: dobrej design, Kopta,“ vylíčil.

Strach z výšek
Na jevišti mu ale do smíchu moc nebylo. „Bojím se výšek, zvracím i ve výtahu. Ale v Karlíně na mě dohlíželi profíci, což mě trošku uklidnilo. Zezadu mě jistili speciálními horolezeckými úchyty. V té původní premiéře jsme se s tím ale natrápili úplně nejvíc. Než se to dohrabalo do téhle podoby, tak nás to stálo hodně nervů a sil,“ prozradil Aha! na čtvrteční premiéře muzikálu Addams family.

Lucie Bílá: Jablečná dieta
To Lucie Bílá (53) v roli svůdné Morticie měla jiné starosti. Šaty měla na tělo ze všech nejvíc. A tak zavedla dva dny před obnovenou premiérou tvrdá opatření. „Musím se hodně snažit, jsem jako každá ženská, která se hlídá. Před představením jsem tak dva dny jedla jen jablka, abych měla energii a sílu. Přidala jsem i cvičení navíc,“ prozradila zpěvačka. Navíc byla taky v obležení mužů. Aby ne, když se na ni přišli podívat přítel Radek Filipi (36) i bývalý partner Petr Makovička (43), se kterým teď podniká.

Ústřední písnička filmu Můj příběh: Lucie Bílá ji nazpívala zadarmo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.