Šokovaný Václav Kopta (54): ÚTOK před premiérou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Šokovaný Václav Kopta (54): ÚTOK před premiérou!

Václav Kopta
Václav Kopta (Český lev)

První představení po několikaměsíční pauze musel odehrát poštípaný od včel. A bohužel vlastních. „Šel jsem se před představením kolem úlů jen tak projít…“ komentoval Václav Kopta (54).

„Mršky měly na mne ale asi spadeno a schytal jsem to,“ pokračoval herec s tím, že ho jedna ďobla do krku. Všechno prý spravil ale rychle ocet a Kopta si to mohl svížně z Hanspaulky, kde bydlí, namířit do Divadla Broadway, kde v muzikálu Trhák hraje scénáristu Jíšu. „Mám málo času na pohyb, tak se snažím protáhnout, kde se dá. A taková chůze je prima,“ komentoval.

Na Trhák z dílny Svěrák-Smoljak se prý těšil, protože pro něho znamená odpočinek. „Vlastně je to pro mne naprosto ideální odreagování,“ míní. Po čase se také rád viděl se svými kolegy Miroslavem Etzlerem (54), který v muzikálu hraje režiséra Kohoutka, a Josefem Cardou (63, jež se zhostil role herce Líbala. „Hned jsme si povyprávěli, jak jsme se měli, co jsme se neviděli a šli jsme s chutí na jeviště,“ pokračoval Kopta, který by prý povolání herce neměnil. Co by ale dělal, kdyby se nedostal na konzervatoř?

„Včelařil jsem jako kluk. Na základní škole jsem chodil do včelařského kroužku a zamiloval si to. Když mi bylo patnáct a rozhodoval jsem se co dál, první volba byla konzervatoř, a kdyby to nevyšlo, šel bych na učební obor sadař-včelař,“ sdělil Kopta a dodal: „ A včelaření jsem nosil v hlavě celou tu dobu, a když se naskytla příležitost, šel jsem do toho. A až na to občasné žihadlo, včelařím strašně rád.“

 Jak bydlí Václav Kopta? Manželka ho nechává dožít ve sklepě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.