Svoboda alias Lumír z Ulice: Problémy před svatbou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Svoboda alias Lumír z Ulice: Problémy před svatbou

Václav se svojí přítelkyní Jitkou, ze které se brzy stane paní Svobodová.
Václav se svojí přítelkyní Jitkou, ze které se brzy stane paní Svobodová. (TV Nova, Facebook.com)

Velká událost čeká letos v létě herce Václava Svobodu (56) alias Lumíra Nykla z nekonečného seriálu Ulice. Bude se ženit se svojí přítelkyní Lenkou. Jenže ještě předtím, než do toho praští, přiznal, že má občas se svojí nastávající třenice.

Stalo se tak v odpovědi na otázku, jestli se nebojí, že po svatbě půjde jejich vztah do záhuby. „My už jsme spolu tak dlouho, že už to jiný být nemůže,“ prohlásil herec. „To víte, že je moje žena hubatá a máme občas třenice, ale jinak je úžasná. Tam se nic nezmění. Tou svatbou nám jde hlavně o to, že až onemocním, tak jí doktor řekne, co mi je,“ dodal Svoboda. Jak přesně bude jejich svatba vypadat, zatím herec nesdělil. „Všechno to ještě plánujeme, takže je předčasné říkat nějaké podrobnosti. Uděláme si zkrátka hezký den,“ svěřil Václav, který mnoho let neměl na vztahy se ženami štěstí. S jeho současnou partnerkou mu to ale klape. Vztah, který trvá 22 let, je toho důkazem.

Svoboda z Ulice se žení! A dramatický porod Taclíkova syna

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.