Harry terčem posměchu kvůli manželce: Má to zapotřebí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Harry terčem posměchu kvůli manželce: Má to zapotřebí?

Vévodkyně Meghan a princ Harry
Vévodkyně Meghan a princ Harry  (Profimedia.cz)

Svým počínáním je někdy až dojemný, jak Meghan (38) urputně brání a snesl by jí i modré z nebe. Jenže někdy i Harry (35) přestřelí.  A hned je z toho trapas jako Brno!

Stalo se tak třeba v polovině ledna, kdy bylo ze záběru filmové premiéry, které se s manželkou účastnil, jasné, že za ni loboval u šéfa studií Disney. Údajně se snažil Boba Igera přesvědčit, že je Meghan skvělá i pro dabing.

Jenže z Disneyho studií jim prý nakonec peníze nepotečou, jak uvádí web Časpreženy.sk. Producenti se totiž údajně bojí, že by negativní image vévodkyně mohla diváky spíše odradit. Zdá se, že se Meghan notně přepočítala, když si myslela, že po ní filmaři budou dychtivě natahovat ruce jen proto, že se stala vyvolenou britského prince. „Meghan potřebuje studio Disney o mnoho více, než studio Disney potřebuje Meghan. Je to dnes už kontroverzní postava. Začalo se psát o tom, že jí angažují, ale to není pravda. Až na roli v dabingu,“ uvedl ke snu vévodkyně zdroj z Hollywoodu pro deník The Mirror.



Přečtěte si
reginawe.b...@...
3. 3. 2020 • 19:31

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

tryskomys
3. 3. 2020 • 17:15

Její ego vyrostlo až do nebes,není soudná,ani skromná,bože to si jí vzal jen pro p.o.s.t.e.l,hnus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.