Hana Gregorová otevřeně: Nečekané vyjádření o partnerovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hana Gregorová otevřeně: Nečekané vyjádření o partnerovi!

Hana Gregorová se svým partnerem.
Hana Gregorová se svým partnerem. (Profimedia.cz)

Ačkoliv jejich vztah prošel velkou zkouškou, vše nakonec skončilo takzvaným happy endem. Hana Gregorová (67) o vztahu s o 32 let mladším přítelem příliš nemluví, nyní však udělala výjimku.

Rozchod s Gregorovou nesl mladší partner velmi těžce. Přestože díky němu herečka prožila hned několik krušných chvil, dala mu druhou šanci a nyní opět vypadají jako dvě zamilované hrdličky.

"Myslela jsem si, že už nikdo nebude v mém životě po Radkovi. Stalo se. Dala jsem druhou šanci. Jsem nekompromisní, neodpouštím jen tak, kdyby nevyšla, je konec,“ řekla Gregorová dle webu Plus JEDEN DEŇ.

Věkový rozdíl, který mezi partnery je, jí nikdy nedělal problém, naopak se vždy hrdě prezentovala jako žena, která má vedle sebe mladšího partnera.  „A i když je o 30, ani nevím kolik přesně let mladší, mám se zabít? Funguje to, je to fajn, je to příjemné. Nejsem odkázána na to, aby mě někdo živil. Ale když budu na vozíku, dovolím mu, aby mě vozil,“ řeka Gregorová.

Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aha-aha
21. 8. 2020 • 16:19

No v čem je problém? Kdyby si toho kolouška vzala, logicky by přišla o důchod, který bere po Radkovi. A proč by se zbytečně obýrala o peníze, že? Jí stačí, když koloušek olízne pindu, ona mu to oplatí a je to v poho.

-bello-
9. 3. 2020 • 22:26

robin5

lekno
5. 3. 2020 • 21:17

Vidím na fotkách, že tento Ondrej K. má p. Hanu skutočne rád. Zvláštne, ale je to tak. Prezrádza ho tvár i reč tela. Nie je to kvôli peniazom ani vidine blahobytnej záveti od nej. Manželstvo jej navrhoval, ona odmietla. Aj tak je s ňou ďalej a nezdá sa mi, že by mu za to ona sľúbila svoj majetok po smrti. Je to síce nezvyčajné - tento vzťah, kvôli vekovému rozdielu, ale keby to bolo tak, že žena je o hodne mladšia - nik by sa tu nepohoršoval. Keď má starší muž mladú ženu, to je O.K. Je macho, má na ňu. /Hlavne ale musí mať pre ňu pripravený bachratý balík peňazí/. Keď je ale opačne - nie je to O.K. Chlapa zvyčajne nazvú úchylným fetošom, zlatokopom, gigolom, magorom..
Ale keď ho má p. Hana tak rada - "funguje to", dala mu "druhú šancu", prečo si ho teda nechce zobrať za manžela ? Kde je problém ? Žeby mu nedôverovala natoľko, aby sa s ním odvážila legitímne zosobášiť ? Čo na to potom jej láska k nemu ? Funguje aj bez dôvery ? Asi áno - V 21. storočí dôvera už zrejme nehrá podstatnú rolu ..

-bello-
4. 3. 2020 • 23:17

anka
není to paní Hana " , paní Hana může být třeba mynykýrka od vás z baráku. Je to Gregorová, kdysi šéfka divadla.Kdyby té blbce ze slovenských Nemanic bylo "úplně šuma fuk " co si myslí lidi, neobhajovala by tu svou šaškárnu

anka
4. 3. 2020 • 13:52

Zivot je kratky, pani Hana pracuje a uziva si zivota, je ji uplne suma fuk co si o tom mysli ostatni. Ja ji preju hodne zdravi a aby si uzivala dalsich 30 let.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.