Nešťastná Antalová: Není všechno značka ideál, zoufá si | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nešťastná Antalová: Není všechno značka ideál, zoufá si

Alena Antalová
Alena Antalová (Foto pro Aha! – Jeff Kratochvil, ara)

Alena Antalová (47) je matkou čtyř dětí a k tomu stíhá hrát divadlo a natáčet filmy. Oprávněně se jí říká supermáma.  Slovenská herečka a hvězda seriálu Pojišťovna štěstí se přesto netají tím, že ne vždy je to procházka růžovou zahradou.

Vždy si přála velkou rodinu, a to se jí splnilo. Hvězda seriálu Pojišťovna štěstí vychovává s manželem Josefem Juráčkem čtyři děti – Alenku, Elenku, Honzíka a Marušku. Antalová ke všemu zvládá skloubit rodinu i s prací v divadle.

Otázkou tedy zůstává, zda některé z dětí půjde v maminčiných stopách. „V tom prostředí sice vyrůstají, své chvilky na jevišti si užívají, v divadle si dopřejí i různé srandičky, mají pěkné zážitky, ale to je tak všechno. Jediné, co chci, aby měli šanci se vzdělávat, studovat, vybrat si ze všech možností to, co je bude bavit, naplňovat. Volbu necháme na nich,“ řekla herečka dle webu kafe.cz.

Herečka přiznala, že děti jsou velmi aktivní a mají své koníčky. „Alenka by odmalička mohla být v divadle celý den, všechno kolem ji zajímá, Elenku hodně baví zpěv. Je to taková naše éterická víla, má krásně přirozeně posazený hlas, kolikrát se já učím od ní, dává mi lekce (směje se). Obě chodí do hudebky, Janík taky, to se u nás bralo jako samozřejmost, byla jsem tak vychovaná,“ svěřila se.

Ze slov Antalové by kdekdo nabyl dojmu, že je vše zalité slunce, sama herečka ale přiznala, že to tak vždy není. Ratolesti jsou sice velmi aktivní,ale jak už to u dětí bývá, ne vždy u všeho vydří. „Nemyslete si ale, že je všechno značka ideál, kdepak. Janíček hrál na kytaru, pak nechtěl, už jsem z toho byla nešťastná, nakonec jsem málem pod jeho argumenty vycouvala, ovšem nastoupil můj muž, že něco podobného nepřichází v úvahu, a vydrželi jsme to. Pravda je, že Janíčkova životní energie je úplně jiná než u děvčat a dost mě vyčerpává,“ řekla herečka webu kafe.cz.

Herečka Alena Antalová udivila svým půvabem! Zraje líp než víno.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.