Nebezpečný střet Koukalové: Zavařila si to v zahraničí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nebezpečný střet Koukalové: Zavařila si to v zahraničí

Gabriela Koukalová
Gabriela Koukalová (Foto ara)

Gabriela Koukalová (30) se nebojí vyjádřit vlastní názor, to už je obecně známá věc. Často za své výroky schytává drsnou kritiku od veřejnosti, a to především na sociálních sítích. Bývalá česká biatlonová královna se vyjádřila k olympiádě 2014, kde české biatlonistky skončily čtvrté a později se začala řešit dopingová kauza ruských sportovců. Za své vyjádření to opět pořádně slízla! Tentokrát od ruských občanů.

„Upřímně nevím, zda se dodnes změnily zápisy v historických tabulkách. O ty ale nejde. Nejde ani o medaile, které zřejmě stále visí ruským biatlonistkám na nástěnce. Jde o emoce, které prožíváte při zisku olympijské medaile. To je sen každého sportovce… Sport umí být někdy krutý, a to nejen na trati,“ vyjádřila se k ruským sportovkyním Koukalová.

„Kr*va se ozvala! Všichni si pamatujeme, jak náhle jsi skončila, aby ses vyhnula dopingovým kontrolám,“ zněl jeden z negativních komentářů od ruských uživatelů k vyjádření Koukalové.

„Gabriela Koukalova – Doping Queen,“ napsal dle expres.cz naštvaný Rus a mnoho dalších se přidalo. Podle nich sama Koukalová dopovala a nemá tak právo vyjadřovat se k tomuto tématu tímto způsobem. 

Gabriela Koukalová: Poznala jsem realitu. Někteří lidé mě zklamali

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.