Bezcitní krkavci Meghan a Harry? Po Archiem se slehla zem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bezcitní krkavci Meghan a Harry? Po Archiem se slehla zem

Ještě donedávna neudělala Meghan s Harrym bez  Archieho ani krok!
Ještě donedávna neudělala Meghan s Harrym bez Archieho ani krok! (Instagram, archiv)

Přesun do zámoří využívá naplno vévodkyně Meghan (38) k tomu, aby navazovala pracovní kontakty a obnovovala stará přátelství. Zatímco její muž ji obvykle všude doprovází, jejich prvorozený syn nikoliv. Proto si nejen Britové kladou otázku, kde malý Archie je.

Paparazzi během pobytu v Kanadě zachytili vévodkyni a prince hned několikrát. Jenže z drtivé většiny jejich syn chyběl, jak uvádí web TN.cz. Není proto divu, že mnohé z nich tak napadá, jestli je Archie v pořádku.

Královský pár ze Sussexu hledá nový zdroj příjmu a obživy. Z toho důvodu zahájili hned několik cest za potenciálními příležitostmi. Harry se spolu se svou ženou nedávno vrátil z konference JP Morgan v Miami. Před týdnem se setkali se členy Stanfordské univerzity v San Francisku. Po návratu působili uvolněně a šťastně. Jenže byl na tom stejně i jejich syn?

Ten pravděpodobně zůstal na ostrově Vancouver. A nejspíš se dobře má. Předpokládá se totiž, že v době nepřítomnosti Meghan a Harryho o něj pečuje matka vévodkyně Doria Raglandová. Pochopitelně má k dispozici i chůvu. Do Británie, kde pár čeká ještě několik povinností spjatých s královskou rodinou, by ale s nimi podle uvedeného webu odletět už měl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.