První společný bál Rosického a jeho Radky: Vášeň po 17 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

První společný bál Rosického a jeho Radky: Vášeň po 17 letech!

Kocurová a Rosický na plese v Obecním domě
Kocurová a Rosický na plese v Obecním domě (Herminapress)

Harmonie srdcí, duší i těl. Vášeň. Oči jen jeden pro druhého! Kdyby takové souznění předváděli rudí plejeři, tak mají každý rok titul v kapse a trofej pro šampiony Ligy mistrů ve vitríně.

Sportovní direktor Sparty Tomáš Rosický (39) vyvedl svoji rozkošnou choť a mamku synka Tomáška (6) Radku (38) na první ples v životě. Dal se na disciplínu, které coby zavilý rocker dvakrát neholduje, ale v kvádru a s motýlkem kroužil po parketu jako Harapes v dobách své největší slávy. Něžný valčík, smyslná mazurka, ladný foxtrot, hříšné tango. Rosa a bývalá televizní rosnička protancovali troje střevíce a účastníci bálu mohli na slavném páru zraky nechat. Tomáš a Radka jsou totiž i po sedmnácti járech známosti a šesti letech manželství úžasně zamilovaní. Antonius a Kleopatra by se v nich viděli… Líbali se a jak dlouho? Děsně dlouho. Jiskřilo to mezi nimi. On jí cosi šeptal do ouška, možná něco o noci, která bude ve vilce v Šestajovicích ještě dlouho mladá, ona k němu vzhlížela jako k svatému obrázku.

„Bylo to krásné. Na plese jsme byli společně poprvé a moc jsme si to užili. Tančili jsme i jídlo bylo skvělé,“ zářila stále divukrásná Radka. „Tohle bylo hodně výjimečné. Manžel mě pozval, takže to se nedalo odmítnout,“ pochválila svého muže. Tomu teď začne jiný tanec. Čtverylka s Plzní o druhé místo v lize, čili o předkolo Champions League. Sparta do ní vykročí v sobotu doma s Libercem.

Tomáš Rosický likviduje penaltu v okresním přeboru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.