Radka Rosická zářila a... makala v obchoďáku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Radka Rosická zářila a... makala v obchoďáku!

Radka Rosická
Radka Rosická (Foto Michal Protivanský, Jaroslav Legner, Daniel Černovský)

Kdyby to šlo hvězdám Sparty na hřišti tak jako Radce Rosické (37) u pece, měl by její manžel Tomáš (38) báječnou práci! S jiskrou v oku a ohněm v srdci napekla Radka v rámci úterní charitativní akce v pražském nákupním centru Eden kopec mazanců.

Když ve stejný den vyběhli fotbalisté Sparty pod dohledem sportovního ředitele Tomáše k pohárovému čtvrtfinále v Teplicích, málem sami skončili v rozpálené peci. Tepličtí už je měli v prodloužení na lopatě jako Ježibaba Jeníčka s Mařenkou.

„Vedli jsme o gól a Jindráček měl obrovskou šanci zvýšit na 3:1, pak už by se Sparta nezvedla,“ bilancoval kouč Teplic Stanislav Hejkal. Rosický se musel potit při představě, že už začátkem dubna bude Sparta bez šance na jedinou trofej. Spásu zařídil až teenager Václav Drchal (19) vyrovnáním na 2:2 v nastavené minutě prodloužení i proměněnou penaltou v rozstřelu (nakonec 4:2 pro Spartu). Zkrátka mazance šéfovy manželky byly postupové!

Když už se sparťanští mazáci moc nepředvedli, třeba si Tomáš coby milovník sladkého aspoň večer doma spravil chuť.

 Jak se připravují na Vánoce známé maminky?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.