Rosický a Kocurová: Potrat dítěte už překonali! Chystají svatbu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rosický a Kocurová: Potrat dítěte už překonali! Chystají svatbu?

Tomáš si povede Radku k oltáři po šestileté známosti.
Tomáš si povede Radku k oltáři po šestileté známosti. (Kateřina Kalibánová, ČTK – Kateřina Šulová)

Velká svatba je na obzoru! Fotbalista Tomáš Rosický (31) a moderátorka Radka Kocurová (31) už po obrovské ráně osudu, kdy přišli o své nenarozené první dítě, začali myslet pozitivně a na budoucnost. Napodruhé se chtějí vzít a doufají, že tentokrát už žádná další tragédie jejich veselce nezabrání!

Kocurová před dvěma lety chytila kytici na svatbě své kamarádky Lucie Váchové-Křížkové a podle tradice ji měly do roka čekat vdavky. Na začátku června minulého roku modelka otěhotněla a s Rosickým začali v radostném očekávání plánovat svatbu.

Jenže Kocurová na přelomu října a listopadu potratila na konci pátého měsíce těhotenství, a svatba tak nepřipadala v úvahu. „S hlubokým zármutkem musíme oznámit, že jsme kvůli zdravotním problémům ztratili naše první dítě. Celou rodinu událost silně zasáhla,“ oznámil tehdy fotbalista.

Čas ale zahojí všechny rány a zamilovaný pár se se smrtí svého nenarozeného potomka vyrovnal natolik, že nyní je ten správný čas na svatbu. A podle informací deníku Aha! se už cesta k oltáři opravdu chystá!

Spekuluje se o tom, že reprezentační kapitán a krásná televizní rosnička do toho praští po Euru. „Jestli jí půjdu za družičku? Nevím,“ mlží ještě Radčina kamarádka Váchová.



Přečtěte si
hillaarkaa
1. 6. 2012 • 15:56

p.r.d.e.l..hillarka
1. 6. 2012 • 11:03

hovínková évi, já ti zase doporučuji choddoriti@uzsanevracaj.sk

johanka
1. 6. 2012 • 10:34

Já mám Radku moc ráda, je to slušná holka, na nic si nehraje a nikdy jsem o ní neslyšela, že by se někde potulovala po večírcích a nebo na sebe nějak upozorňovala, jako většinou ostatní "blbky". Naopak nemusím Rosického, vůbec nechápu, proč ho platí za to, že je hráčem mužstva, když je pořád "zraněný" a většinou sedí na střídačce. Jednou kopne a znovu se mu "obnoví"zranění třísel Přála bych Radce Kocurové hodně štěstí, ale i jiného - lepšího partnera, ale to už je její volba

hillaarkaa
1. 6. 2012 • 10:34

Do clubu a do privátů chodí většina těch ..."spořádaných" Stará jim doma napere,navaří,naleští,pouklízí a oni si odbíhají Jen běda,kdyby si odběhla ona

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.