Radka Rosická dala vale Sama doma! Kvůli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Radka Rosická dala vale Sama doma! Kvůli...

Radka Kocurová Rosická
Radka Kocurová Rosická (Foto: CNN Prima News, archiv)

Dost možná na ni spoléhali jako na nástupkyni zesnulé moderátorky Stáni Lekešové (†63). Po tom, aby byla Radka Rosická (39) v pořadu ČT Sama doma novou parťačkou své kamarádky Lucie Křížkové (35), volali i někteří diváci. Stal se ale přesný opak a jde na CNN Prima News, kde bude moderovat sport.

Lekešová loni v prosinci nečekaně zemřela na rakovinu, kterou do poslední chvíle tajila. Štáb Sama doma za ní doteď osamocené Lucii nenašel vhodnou parťačku. Manželka fotbalisty Tomáše Rosického (39) se jevila jako ideální kandidátka. Jednak jsou coby bývalé královny krásy kamarádky, jednak spolu nastupovaly v roce 2004 na Novu a Radka za ni v Sama doma zaskakovala, když se jí blížil termín porodu.

„Paní Lucie, neuvažovali jste v rámci pořadu Sama doma o Radce Rosické jako trvalé kolegyni?” ptala se i jedna z divaček. Jenže smůla. Po personálním zemetřesením po ní skočila Prima. Jak se jí tam povede, diváci uvidí od 3. května.

Jak se připravují na Vánoce známé maminky?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.