Soukromé peklo hvězdy Slunečné: Chlast a pokus o sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Soukromé peklo hvězdy Slunečné: Chlast a pokus o sebevraždu!

Herci nového seriálu při tzv. první klapce.
Herci nového seriálu při tzv. první klapce. (FTV Prima)

Lukáš Lagmajer (53), kterého diváci mohou pravidelně vídat v seriál Slunečná, otevřeně promluvil o období, kdy bojoval s démonem jménem alkohol. Nyní je vše jinak. Velkou roli v jeho proměně prý sehrála také manželka Lucie.

Na Lagnmajera mnozí vzpomínají jako na sympatického darebáka z filmu Bobule, kde alkohol tekl proudem. Herec ve velkém holdoval alkoholu nejen ve filmu, ale také v soukromém životě. Byly prý doby, kdy nedokázal přestat.  „Neumím pít, utápěl jsem se v depresích, s kterými jsem neuměl pracovat. Nevěděl jsem, co pořádně chci. Přišel jsem si jako strašně velkolepý umělec, jako Curt Kobain,“ přiznal herec v pořadu Evy Decastelo.

Alkohol a deprese však nejsou jediným kostlivcem slavného herce. V alkoholických obdobích se totiž pokusil o sebevraždu. „Několikrát jsem chtěl spáchat sebevraždu. Teď už bychom měli čtvrté dítě, tehdy byla podruhé těhotná. Já to zase prochlastával, utápěl jsem se. Skočil jsem pod vlak, tam odtamtud mě vytáhl kamarád, který nedávno umřel na rakovinu,“ řekl Langmajer.  

„V tu chvíli jsem si řekl, že je konec. Nastoupil jsem totální askezi a začal jsem se léčit. Šlo mi o to, že bych vedle sebe fakt už nikoho neměl. Zůstal bych sám a nejspíš bych se upil. Jednou by se mi povedlo se zabít,“ svěřil se herec.

Na video s Lukášem Langmajerem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
terrancero...@...
23. 2. 2020 • 11:55

www.GetMeets.Com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Labello
23. 2. 2020 • 11:24

Lukáš Langmajer letos oslaví čtyřicáté narozeniny. V článku uvádíte jeho věk 53 - to je snad základ "novinářské práce" ověřit si předem informace, které zveřejníte. V Blesku je zřejmě prvotní senzace za každou cenu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.