Jiří Bartoška nutil Bílou kouřit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří Bartoška nutil Bílou kouřit

Když se Jiří Bartoška přiblížil k Lucce Bílé s cigaretou, vyvalila na něho oči a měla za to, že se musel zbláznit.
Když se Jiří Bartoška přiblížil k Lucce Bílé s cigaretou, vyvalila na něho oči a měla za to, že se musel zbláznit. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Jiří Bartoška (60) si nedá pokoj s kouřením! Dokonce už nutí kouřit i své kolegy. Když nabídl cigáro v pondělí večer Lucii Bílé (41), ta myslela, že se nadobro zbláznil. „Ty mi nabízíš cigaretu? To nemůžeš myslet vážně,“ hleděla na Bartošku s vykulenýma očima Lucka.

Jediný, komu prezident karlovarského festivalu cigaretu nenabízel, byla jeho žena Andrea. Té se dostalo vždy jen jednoho šluka. „Nebojte se, nekouřím, hřeším jenom s manželem, a to vždy jedním šlukem z jeho cigarety. Pořád jsem ale sváteční kuřák, protože se skoro nevidíme,“ smála se Andrea Bartošková.

Na křest Lucky Bílé přivedli Bartoškovi i svou dceru Kateřinu. Spekulace o tom, že by snad už nechodila s tanečníkem Honzou Bursou, Katka okamžitě vyvrátila. „Ty spekulace asi vznikly kvůli tomu, že Honza byl měsíc v Anglii se svými tanečníky Wings, ale jsme pořád spolu,“ tvrdila mladá Bartošková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.