Premiéra dokumentu o Svobodovi (†68): Nejstarší děti opět spolu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Premiéra dokumentu o Svobodovi (†68): Nejstarší děti opět spolu!

Petr Svoboda, Jana Wallace Svobodová, Manželka Lucia, Dcera Greta Elizabeth, Syn Ferdinand
Petr Svoboda, Jana Wallace Svobodová, Manželka Lucia, Dcera Greta Elizabeth, Syn Ferdinand (Foto Aha! – Marek Pátek, reprofoto dokument)

Nejstarší potomci Karla Svobody (†68) pohromadě! Dohromady je svedl dokument Šťastná léta ke skladatelovým nedožitým osmdesátínám, který natočil jeho syn Petr (39). Premiéru si nenechala ujít ani dcera Jana Wallace Svobodová (47), která žije v Americe.

„Chtěl jsem svým dětem ukázat dědu Karla svýma očima, jaký jsem měl život jako malý, jaká byla babička…,“ řekl deníku Aha! Petr Svoboda, jehož ve středu večer do pražské Lucerny přišla podpořit jeho rodina. Manželka Lucia (40) s dětmi Ferdinandem (11) a Gretou Elizabeth (5). Až z Ameriky přiletěla jeho sestra Jana. „Bylo to úžasný, vrátilo mě to přesně tam, kam mě to mělo vrátit. Je to úžasný a dojemný, ještě teď to zpracovávám a ještě dlouho budu. Určitě to není naposledy, co jsem to viděla. Myslím, že vystihl ta nejlepší léta, kdyby tam mělo být všechno, tak by z toho byl nekonečný seriál,“ svěřila se Aha! dcera slavného skladatele. Vdovu Vendulu Svobodovou Pizingerovou (47) ve svém filmu Petr vůbec nezmínil, tudíž nebyla ani na premiéře...

Petr Klein Svoboda natočil dokument o tátovi Karlovi Svobodovi (†68): Nechci, aby se na něj vzpomínalo jen jako na sebevraha!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
17. 1. 2020 • 10:51

Tatínek musel děti pořádně ve finále rozzlobit matka umirala a on si randil s hloupou Vendulou.
Tele tam i bydlelo .bohužel měl mít rozum jejich otec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.