Matonoha a Landovský: Otrava a cholerik útočili v sámošce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Matonoha a Landovský: Otrava a cholerik útočili v sámošce!

Pavel Landovský křičel v obchodě na starou paní, která byla ráda, že potkala známou osobnost.
Pavel Landovský křičel v obchodě na starou paní, která byla ráda, že potkala známou osobnost. (Aha! – Dalibor Puchta, Marek Pátek)

NOVÁ VES POD PLEŠÍ – Tak to je chování! Legendární herec Pavel Landovský (71) a jeho mladší kolega Tomáš Matonoha (36) se nedávno pěkně předvedli v obci Nová Ves pod Pleší na Příbramsku. Protože oba mají v okolí své chalupy, jezdí tam na náves nakupovat do místních koloniálů. Jenže při toulkách za dobrým jídlem a pitím vyvádějí a zapomínají na dobré vychování!

„Byl u nás pan Landovský a strašně se rozkřičel na jednu starou paní, která mu řekla, že ho zná a jak je ráda, když může stát vedle něj,“ řekla deníku Aha! jedna z prodavaček. „Doslova jí řekl: Co chcete, co na mě tak čumíte!“ dodal svědek události, chalupář Martin. Podle něj byl prý Landovský agresivní i na prodavačky a pomalu jim rozkazoval, co mu mají podat a co ne.

O pár hodin později vstoupil do jiného obchodu v Nové Vsi herec Tomáš Matonoha. A taky se pěkně předvedl! Už po zavírací době vytrvale klepal na dveře a prosil o otevření.

„Pustili jsme ho, i když už jsme měli uzavřenou kasu. On si nakonec vybral dvě minerálky s tím, že je prý nutně potřebuje. Jenže u sebe neměl peníze. Tak je šel hledat do auta, kde byl asi 15 minut,“ prozradila deníku Aha! prodavačka.

Podle ní měl Matonoha co dělat, aby dal peníze dohromady. Pak prý ani nepoděkoval a odjel pryč. „Jako by díky těm minerálkám potřeboval vystřízlivět,“ přidala se svědkyně Matonohova nákupu. A co na to herec? „To jste se asi spletli, já spíše nakupuji v Mníšku pod Brdy. Vím, že tam v okolí bydlí i »Lanďák«, potkávám ho vždycky v obchodě na náměstí,“ tvrdí Matanoha, který jezdí za Prahu na chalupu do Malé Lečice, kde dříve bydlel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.