Oldřich Vízner (72) po vážné operaci: ŠTĚDRÝ DEN V NEMOCNICI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Oldřich Vízner (72) po vážné operaci: ŠTĚDRÝ DEN V NEMOCNICI!

Herec bolestí zatínal zuby.
Herec bolestí zatínal zuby. (Profimedia.cz)

Smaženého kapra s bramborovým salátem si dá představitel Saturnina letos ve špitále! Bolesti kyčle už byly tak nesnesitelné, že se Oldřich Vízner (72) musel v pražské Fakultní nemocnici Motol podrobit totální endoprotéze kyčelního kloubu.

„Pan Vízner to už má za sebou. Vše proběhlo hladce, ale Vánoce tu bude muset strávit s námi,“ prozradil Aha! zdroj z ortopedického oddělení FN Motol. Operaci podle informací Aha! vedl MUDr. Tomáš Krůta. „Je vynikající a na stejné operaci u něho byla i Víznerova bývalá manželka,“ pokračoval zdroj a měl na mysli hvězdu »komedie století« S tebou mě baví svět Janu Šulcovou (72). S tou má Vízner dcery Terezu (47) a Rozálii (44), které letos otce v nemocnici samozřejmě na Štědrý den navštíví. „Tak já předpokládám, že za Oldou naše holky půjdou,“ řekla Aha! herečka, která v tyto dny od rána do večera peče cukroví. Exmanželovi Oldovi ho do špitálu na ochutnání ale nepřinese.

„Myslím, že to se fakt nehodí. Když budou chtít holky, tak mu ho vezmou,“ vysvětlila Šulcová, která žije v jednom domě se starší dcerou Terezkou a jejím synem. „Tentokrát budeme na Štědrý den s Terezkou a vnukem sami. Rozárka má dva kluky a všichni tři jsou ve stejném věku, takže by na sebe zbytečně žárlili kvůli dárkům, že ten jich má víc a tamten zase lepší. To by byl povyk pro nic. Všichni se uvidíme potom o svátcích,“ svěřila se herečka s tím, že exmanžel Olda se v nemocnici také nebude mít špatně. „Jeho operatér je vynikající a jídlo je tam fantastické,“ vysekla Šulcová nemocnici poklonu.

Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
20tina12
22. 12. 2019 • 02:31

Že by karma? Byl to křivák!!!

-bello-
21. 12. 2019 • 11:17

Šulcová se mi líbí.Vízner se na ni vykašlal a přesto ho nevláčela bulvárem, ani mu negratuluje k ničemu, nemá důvod, je svá a má to úroveň.To taková Lucinka Vondráčková, ta lítá od hanění Plekance až k gratulacím a je trapná, trapná , trapná !( Asi , že je úplně blbá a nemít taťku Vondráčka, bůhví kde by byla ).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.