Oldřich Vízner (72): Pád z jeviště! 40 minut v péči zachranářů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Oldřich Vízner (72): Pád z jeviště! 40 minut v péči zachranářů

Oldřich Vízner
Oldřich Vízner (herminapress.cz)

V opravdové drama se o víkendu proměnilo představení Římské noci v pražském Divadle Gong! Herec Oldřich Vízner (72), představitel legendárního Saturnina, totiž během něj nečekaně spadl z jeviště a museli k němu přivolat sanitku.

Technici v sále ihned rozsvítili světla a personál divadla začal neprodleně shánět v publiku lékaře. „Spadl na mě. Seděla jsem v první řadě, byla tma a on neviděl a šlápl do prázna, byla to rána, v první chvíli jsem si myslela, že to je součást představení a že mám zlomenou nohu,“ popsala na sociální síti Víznerův pád z jeviště divačka Eva Javůrková.

Zmátořil se
Kolegové mezitím Víznera přenesli ze sálu do zákulisí, kde už se ho ujali záchranáři. A světe, div se, herec představení dokončil. „Bylo to děsivý. Ale po asi 40 minutách se vrátil na jeviště a dohrál. Je to borec. Klobouček dolů. Já to taky přežila,“ dodala divačka. Sám Vízner do uzávěrky tohoto vydání na dotaz deníku Aha! ohledně svého zdravotního stavu nereagoval.

Vždy plachý Oldřich Vízner odhalil soukromí! Jak bydlí? To budete koukat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
11. 11. 2019 • 06:28

Nadělal si malé děti ,podobně jako Šíp a tak musí pracovat.To není pro radost a umění zkrátka prší neprší musí ke strojum

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.