Nová soutěž na Nově: Mareš nepůjde pod 350 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nová soutěž na Nově: Mareš nepůjde pod 350 tisíc!

Leoš Mareš je pro Novu jediným možným kandidátem na moderování hudební soutěže X Factor.
Leoš Mareš je pro Novu jediným možným kandidátem na moderování hudební soutěže X Factor. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Jaký bude honorář Leoše Mareše (32) za moderování nové hudební soutěže X Factor, která se bude vysílat už v příštím roce? Královský – pod tři sta padesát tisíc nepůjde! Televize Nova opět vsadila na svého největšího koně! Leoš Mareš je pro televizi zárukou kvality, i když trochu předraženou!

„Leoš Mareš je Leoš Mareš, ani jsme nezvažovali, že by se role moderátora mohl ujmout někdo jiný, pro nás je Leoš nejlepší,“ prozradila tisková mluvčí Novy Veronika Šmítková.

„Když jde o Leoše, televize se mu nebojí nabídnout jakoukoli sumu za moderování. Jestliže dostal za moderování poslední SuperStar 350 tisíc, zcela jistě teď nepůjde pod tuto částku. A není vyloučeno, že si řekne o víc,“ řekl nám jeden ze zaměstnanců Novy.

TV Nova získala licenci na vysílání nejúspěšnější britské hudební soutěže posledních let s názvem X Factor, která se v současné době vysílá v deseti zemích světa. Je otevřená soutěžícím všech věkových kategorií, všech hudebních žánrů a dokonce jak jednotlivcům, tak i zpívajícím formacím. A nesoutěží jen zpěváci! Do vzájemného souboje se dostávají i čtyři porotci soutěže. Ve Velké Británii se naposledy v porotě objevila sestra Kylie Minogue Dannii nebo manželka zpěváka Ozzyho Osbourna Sharon.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.