Badinková maká na vzhledu: Je to občas velká makačka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Badinková maká na vzhledu: Je to občas velká makačka

Michaela Badinková
Michaela Badinková (TV Nova)

Herečka Michaela Badinková (40), která vyhrála soutěž Tvoje tvář má známý hlas, je velmi krásná žena s jemnými rysy. Hvězda Ordinace oblibuje přírodní produkty a právě přírodní cestou se snaží jít v mnoha směrech. O odpočinku a o vnitřní rovnováze se milá blondýnka trochu rozpovídala…

„Když můžu a mám na to ještě energii, tak si ráda zacvičím hot jógu. Mám nízký tlak, tak je mi pořád zima a ráda se dobíjím teplem. A když trávíme volno na horách, ráda zajdu do wellness. To je pro mě úplně nejvíc,“ pověděla pro Aha! pro ženy Badinková.

„Snažím se jít přírodní cestou ve všem, co se týká zdraví, jídla, kosmetiky, vždycky tomu dám přednost. Ale co se týká vzhledu, tak to určitě nestačí. Nejvíc dbám na to, co mám uvnitř a co prožívám, a snažím se o nějakou rovnováhu ve svém těle, mysli a duši. Je to občas velká makačka, člověk pořád dostává různá znamení, aby se někam posouval, tak se snažím pořád na sobě pracovat, abych opravdu žila to, co chci,“ dodala oblíbená herečka.

Je možné, že se Michaela Badinková vrátí do Ulice?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.