Mise nový domov: Prarodiče bojují za vnoučata | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Mise nový domov: Prarodiče bojují za vnoučata

Mise nový domov už ve středu od 20:15 na Nově!
Mise nový domov už ve středu od 20:15 na Nově! (TV Nova)

Sedmiletého Adámka a devítiletou Petrušku opustila maminka a otec o ně nejeví zájem. Naštěstí mají milující prarodiče, kteří ač se starají o prababičku, nechtěli dopustit, že by vnoučata skončila v dětském domově. Rozhodli se je vychovat sami. Třetí vnouče, dvouletého Martínka, už si ale vzít nezvládli. Bydlí u pěstounů a Dočekalovým se po něm stýská.

Květoslava a Petr se potkali přes třiceti lety na zábavě. Zamilovali se, postupně paní Květoslava porodila dvě děti – Lukáše a Petru. Dokud děti dospívaly, byli fungující rodina. Zlom nastal v pubertě. Zatímco Lukáš se snažil být svým rodičům velkou oporou, na své druhé dítě se bohužel spolehnout nemohli nikdy. Petra porodila dvě děti, Petrušku a Adámka. Neměla kde bydlet, a tak si ji s dětmi vzali do domácnosti její rodiče.

Petra ze začátku děti vyloženě nezanedbávala, ale nikdy se jim nevěnovala jako pravá máma. Její rodiče se jí snažili několikrát pomoci, našli jí práci, sehnali pronájem v sousedním bytě. Ale Petra do práce nechodila a problémy jí dělala i výchova dětí. Ty po čase začaly ze svého domova utíkat k prarodičům. Později se Petra dětí vzdala a lásku si nenašla ani k třetímu dítěti Martínkovi. Nedlouho po porodu ho nechala v azylovém domě a odešla.

Mise nový domov už ve středu od 20:15 na Nově:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.