Odhalení 5 let po smrti. Petr Hapka (†70): Sex s milenkami kryla jeho vědma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Odhalení 5 let po smrti. Petr Hapka (†70): Sex s milenkami kryla jeho vědma

Petr Hapka
Petr Hapka (Foto: M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Pět let od smrti geniálního hudebního skladatele Petra Hapky (†70) se jeho kamarádka Ivana Regina Kupcová Sádlová (55) rozpovídala. „Dělala jsem mu zeď,“ přiznala Aha! kartářka a televizní vědma.

S Petrem se znala pětadvacet let a hudebník jí šel dokonce za svědka, když se na Karlštejně vdávala. Není tedy divu, že ho měla prokouknutého, a to nejen skrz křišťálovou kouli! Svěřoval se jí i se svými nesčetnými nevěrami a když už mu teklo hodně do bot, pomohla mu. „Petr mi často říkal – hele, kočinko, kdyby mě někdo hledal, tak jsem u tebe v Plzni. Zeptala jsem se vždycky: tentokrát si u mě jak dlouho? A Petr třeba: stačí mi teď dva dny, není zas až tak dobrá!“ vzpomíná Regina s úsměvem.

Hapkovi také předpověděla poslední ze sedmi dětí – dnes 18letého syna Kašpara, kterého měl skladatel se svou poslední partnerkou, módní návrhářkou Olgou Michálkovou (52). „Byla jsem u něho doma na Okoři a říkám mu – sem se vejde ještě víc dětí, Petře! Já vidím před sebou kolébku... A Petr prý, ať ho neděsím!“ vypráví televizní vědma. A za tři měsíce jí prý volal: „Tak si představ, Olinka je těhotná!“ dodává vědma se smíchem.

Utekl i od rodičky

Sedm dětí měl Hapka s pěti ženami, pouze dvě ho ale donutily jít před oltář. Olga Michálková mezi nimi nebyla. „Když Olinka rodila, měla jsem ji po celou dobu na telefonu. Petr mi totiž suše oznámil – ty to s Olinkou zvládneš, já mizím s Pepou Lauferem na flám! A bylo to,“ odtajňuje Hapkův život známá vědma.

Na konci života

Když už na tom byl skladatel zdravotně mizerně, vyhledával u Reginy klid a relaxaci. „Vozil ho ke mně hrabě Kolowrat. Jezdil se ke mně prospat, zrelaxovat a také skládat. V létě spal vždycky u řeky,“ vzpomíná Regina, která ho často držela při relaxaci nebo spánku za ruku. „Na přání jsem mu dělala obložené chlebíčky, které miloval. A po vanilkových rohlíčcích se mohl utlouct. Měla jsem jich plný mrazák, aby je Péťa mohl mít v každém ročním období!“

Dcera Petra Hapky (†70): S tátou to šlo z kopce, ale souzněli jsme! A proč nemluví se sourozenci?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
5. 12. 2019 • 13:33

pruser by byl, kdyby se zjistilo, ze ma sex s milenkami i pet let po smrti

kocdivoka
5. 12. 2019 • 08:11

Tfuj !
To je pěkná kača . Ne vědma .
Myslím, že by měla být něco, jako lékař, nebo zpovědnik a takové věci si nechávat pro sebe .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.