Televizní vědma Regina: Kvůli Hapkovi hledá chlapa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Televizní vědma Regina: Kvůli Hapkovi hledá chlapa

Petr Hapka a kartářka Ivana Regina Kupcová Sádlová
Petr Hapka a kartářka Ivana Regina Kupcová Sádlová (Karel Kopáč, archiv)

Byl jí za svědka na svatbě. A když manželství kartářce a televizní vědmě Ivaně Regině Kupcové Sádlové (55) krachlo, hudební skladatel Petr Hapka (†70) ji konejšil slovy: „Neboj, dáme spolu ještě jedno kolo!“

Tím druhým kolem myslel, že Regině půjde za svědka i podruhé. A rád. Jenže uplynulo šest let a vědma stále nic. „Slib mi, že se vdáš! Že sis nikoho nenašla? Musíš pro to taky něco udělat!“ ryl do ní Hapka, když už téměř ležel na smrtelné posteli. Od smrti skladatele uplynulo pět roků a vědma je stále svobodná. „Když jsem si uvědomila, že už je to tolik let, co tu Petr není a já mu ani k tomu výročí smrti přání nesplnila, dostala jsem na sebe pořádný vztek,“ svěřila se Aha! Regina, kterou s Hapkou pojilo velké přátelství. A měli spolu řadu až intimních tajemství. Jako když sloužila coby zástěrka pro jeho zálety.

Teď si vzpoměla na Hapkova slova, že pro to, aby našla chlapa, musí něco udělat. Zamyslela se na nimi a jala se konat. „Rozhodla jsem se, že se vylepším a poprvé v životě si nechám sáhnout na obličej,“ prozradila kartářka. Kdysi věštila jedné kosmetičce, a tak jí zavolala. „Když jsem se z Plzně, kde žiju, konečně doharcovala do Prahy a dala taxikáři adresu, v Karlíně mě vyhodil před podologickým institutem, což vlastně znamená péči o chodidla. Málem mě křísili. Pedikúru můj obličej fakt nepotřebuje,“ popsala Regina.

„Potom jsem viděla nápis dermokosmetika. I když jsem nevěděla, co to přesně je, vstoupila jsem,“ podotkla. Vyděsilo ji, když jí muž nakázal, aby se vysvlékla do půl těla. A pak se do ní pustil, rýpal se jí v obličeji. „Nakonec mi řekl, že příště mně rozpíchá obličej jehličkami, prý budou ale mikro,“ povzdechla . „Co bych ale pro Hapku neudělala. Prý mi to vypne pleť, omladí a zredukuje vrásky. A pak si mne snad někdo vezme a Petr mi to tam nahoře odsvědčí a dá konečně pokoj,“ doufala, že splní kamarádovo přání. Však taky kvůli němu hledá chlapa.

Dcera Petra Hapky (†70): S tátou to šlo z kopce, ale souzněli jsme! A proč nemluví se sourozenci?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.