Operní diva Tereza Mátlová: Jaká matka, taková dcera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Operní diva Tereza Mátlová: Jaká matka, taková dcera!

Tereza Mátlová s dcerou Emilly.
Tereza Mátlová s dcerou Emilly. (Herminapress.cz)

V 11 letech chodí na operní zpěv a balet, hraje na harfu i v muzikálech a tvrdošíjně odmítá vynechat jedinou hodinu ve škole, která se zaměřuje především na jazyky. Z dcery Emily mohou mít její rodiče – muzikálový producent František Janeček (75) a sopranistka Tereza Mátlová (45) – jen radost.

„Nedávno se se mnou radila, jestli se má stát zpěvačkou, herečkou, nebo harfenistkou. A já se jí snažila vysvětlit, že tohle všechno je moc velká řehole. A že úplně nejlepší je, kdyby ředitelovala a šéfovala jako její tatínek!“ prozradila Aha! se smíchem její maminka. Emily se v pondělí dokonce zhostila role kmotřičky cédéčka klavíristky Ladislavy Vondráčkové (46), jež doprovází její maminku během vystoupení exkluzivního dámského tria Opera Divas. „S Andreou Kalivodovou a Pavlínou Senić teď poprvé vystoupíme čtvrtého prosince v Praze na Pražské křižovatce a moc se všichni těšíme,“ dodává Mátlová.

Subreta Tereza Mátlová: Propukla v pláč před kamerou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.