Nešťastný Řepka: Zpátky k houskám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nešťastný Řepka: Zpátky k houskám!

Tomáš Řepka
Tomáš Řepka (M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Maloval si, jak ho pustí na svobodu a bude opět volný. Jenže fotbalový rabiát Tomáš Řepka (45) má smůlu! Soud včera jeho žádost o podmíněné propuštění zamítl.

Řepka si na Borech odpykává 2,5letý trest za zpronevěru vypůjčeného luxusního vozu, neplacení alimentů a podání pornoinzerátů, v nichž společně s partnerkou Kateřinou Kristelovou (39) nabízeli sexuální služby ve jménu Tomášovy exmanželky Vlaďky Erbové (38). Exsparťanský obránce může po odsezení třetiny trestu podat žádost o podmíněné propuštění, což také udělal. „Chtěl bych, abyste mi dali šanci, abych mohl dokázat, že to bylo jediné zaváhání v mém životě,“ kál se včera »Řepa«. Jenže se přepočítal!

„Odsouzený by měl strávit ve vězení 607 dní. Jedna třetina je 202 dní. A pokud nastoupil 27. května, podle propočtu lhůta uplyne až 15. prosince,“ zdůvodnil zamítnutí soudce Ondřej Klůs. A přidal i další výtky! Přestože se známý fotbalista chová za mřížemi příkladně (a dokonce si vysloužil kázeňskou odměnu), soudu vadí, že své trestné činy zlehčuje. Sám Řepka o nich totiž mluví jako o »klukovinách«. „To není výraz, který by měl být použitý po několika měsících ve výkonu trestu.

Působí to jako bagatelizování a neuvědomování si odpovědnosti,“ dodal soudce. Řepka tak na návrat do normálního života a trénování v Hostivaři, kde si domluvil flek, může zapomenout. Místo toho ho opět čekají šichty v pekárně, kde za pletení housek bere hodinový plat 88,50 kaček.

Řepku už možná brzy čeká svoboda! A pokrok v léčbě Hany Krampolové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.