Tomáše Řepku přepadl v kriminále nápad: Lásko, povedu SPARTU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tomáše Řepku přepadl v kriminále nápad: Lásko, povedu SPARTU

Tomáš Řepka po propuštění z basy zvěstoval své věrné milé Kateřině Kristelové, že bude trenérem Letenských.
Tomáš Řepka po propuštění z basy zvěstoval své věrné milé Kateřině Kristelové, že bude trenérem Letenských. (Martin Sekanina)

Traduje se, že v šatlavě má člověk na dumání cisternu času. Tomáš Řepka (46) tam místo lepení pytlíků pekl koláče a jak tak hnětl těsto, přišla mu na mysl fotbalová budoucnost.

Svěřil se s ní primáckému Top Staru a své nehynoucí lásce Kateřině Kristelové (40), která 224 dnů věrná jako pes Goro čekala, až se před ním rozevřou mříže plzeňského kriminálu na Borech. Vtiskl věrné Kačence hubičku a prohlásil: „Chci bejt trenér a chci všem slíbit, že pro to udělám maximum, a já věřím, že se to povede. Chci si dodělat A licenci a pak profi licenci. Když to dopadne, chci se opravdu vrátit k fotbalu, protože tahle jediná věc mě vždycky naplňovala a baví mě.“

Když to zaslechl současný trenér Sparty Václav Jílek, musel vyhlásit osobní poplach. Jistě vytušil, že bude následovat »Řepovo«: „Já jsem vlastně pochopil, že pořád Sparta, Sparta, Sparta, ale já jsem si ji musel obhájit tam na Borech. Já tady tomu klubu něco dlužím a tímhle bych jim to chtěl vrátit. Až to všechno budu mít, tak snad si na mě pan Křetínský někdy vzpomene.“ Řepka strávil mezi rudými osm sezon, a teď vyslal apel k jejich majiteli, aby mu chystal prestižní flek. Ne, to není apríl, dámy a pánové…

Vítězné gesto Kateřiny Kristelové po propuštění Tomáš Řepky z vězení:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.