Omylem odhaleno! Nepochopíte, co Bohdalová ukrývá doma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Omylem odhaleno! Nepochopíte, co Bohdalová ukrývá doma

Takhle to vypadá v domě Jiřiny Bohdalové
Takhle to vypadá v domě Jiřiny Bohdalové (Facebook)

Energická legenda stříbrného plátna Jiřina Bohdalová (88) je sice vysoce výřečná, do svého soukromí si ale pustí málokoho. Nedávno udělala výjimku v souvislosti s chystaným velkofilmem o Dubčekovi a pozvala si producenta k sobě do bytu. Ten se pak nestačil divit!

Andrej Leca (39) zveřejnil snímky ze soukromí Jiřiny Bohdalové na svém Facebooku. „Přivítala nás ve svém soukromí, udělala nám kafíčko a v jejím útulném příbytku jsme mluvili nejen o spolupráci, ale o životě všeobecně,“ naznačil producent, že není vyloučené, že by si herečka ve filmu zahrála, jak uveřejnil Blesk.cz.

Producentovy snímky pak odkryly mimo jiné i sbírku cen, kterou má herečka doma vystavenou. Je mezi nimi i deset zrcadel TýTý, která dostala za vítězství v kategorii Herečka roku. V domě má herečka také řadu fotografií a obrazů – například i od jejího letitého přítele Karla Gotta, na němž jsou ztvárněni jako manželé.

Video, na němž Jiřina Bohdalová mluví o Karlu Gottovi, který v té době slavil životní jubileum, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.