Upír Krejčí na Madeiře - Hrál si na boháče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Upír Krejčí na Madeiře - Hrál si na boháče!

U moře na Madeiře si hrál Václav Upír Krejčí na boháče a na dovolenou snů vzal manželku i své dvě malé děti.
U moře na Madeiře si hrál Václav Upír Krejčí na boháče a na dovolenou snů vzal manželku i své dvě malé děti. (www.snailtravel.cz)

PRAHA – Václav Upír Krejčí (52) umí žít! A když už vyrazí na dovolenou, tak jedině za hranice všedních dní! „Přemýšleli jsme se ženou kam, letos na dovolenou. Anna K. mi vyprávěla, že byla na Madeiře, a jaký je to tam skvělý, abych jel taky.

Byl jsem trochu na vážkách, přece jen tuto destinaci neznám, ale její slova, ať se ničeho nebojím, že ceny jsou stejné jako u nás, příroda je tam nejkrásnější a služby jak v ráji, mě nakonec dostaly. Zkrátka jsem sbalil rodinku a vyrazil,“ prozradil deníku Aha! Upír po svém návratu z dovolené snů.

„Jedině snad moře bylo decentně chladnější, je to Atlantik, oceán tam není tak otevřený a navíc celé pobřeží omývá Golfský teplý proud, takže mýty o studené vodě padají, ale na druhou stranu to je příjemné ochlazení v těch šílených vedrech,“ rozplýval se Upír nad uplynulými dny.

„Manželka si vybrala z nabídky CK Snail Travel a nelitovali jsme. Dovolená je jen jednou za rok, a proto si ji chceme náležitě »vychutnat«! Alespoň jednou za rok si užít trochu luxusnějšího života, když ho celý rok nemám. A to mě láká, na týden si zahrát na »boháče«, když jím doma nejsem. A navíc změna je život!“ nemohl si Upír vynachválit dovolenou na překrásné Madeiře „A rozhodně neplatí, že Portugalsko je země, kde je draho. Je tam moře teplé a levné, všechno je tam levné! Je to zkrátka země na konci světa a Madeira je kult přírody,“ dodal Upír.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.