Hrachovcové pozdvižení v Puppu: Bylo jim hned všechno jasné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hrachovcové pozdvižení v Puppu: Bylo jim hned všechno jasné!

Byla kráskou celého večera.
Byla kráskou celého večera. (Foto Aha! – Martin Hykl, FTV Prima, Instagram.com)

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (45) se po rozvodu s veterinářem Janem Herčíkem (60) ukazuje ve společnosti zásadně sama. Hotelové postele ale spolu s ní zahřívá i někdo jiný. Její společník nedávno překvapil personál ve velmi luxusním hotelu.

Přestože se Kateřina k žádnému mužskému protějšku momentálně oficiálně nehlásí, sama ale prý nikdy necestuje. Ani na zájezdová představení. Tím, kdo jí nesmí nikdy chybět, je její čtyřnohý miláček Punťa. „Vozím ho skoro na všechny zájezdy, má svůj ručníček, který má položený vedle mě, protože není pod nohama, ale na sedačce. Nějak se tam vždycky zmáčkneme," řekla herečka webu Super.cz.

Pochopitelně s ní spí i v hotelových pokojích. „Měli jsme možnost být v rámci práce ubytovaní i v Grandhotelu Pupp, kde byl krásně přivítán, samozřejmě jsem se zeptala předem, jestli tam můžu mít psa. Přinesli mu i mističky a ptali se, jestli potřebuju pelíšek. Když jsem řekla, že ne, bylo jim jasné, že se mnou bude v posteli, ale smáli se a byli úplně zlatí,“ zavzpomínala na velkolepé uvítání Kaira.

O tom, jak se Kateřina Kaira Hrachovcová popasovala s rozvodem, promluvila zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.