Jitka Čvančarová je parádnice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Jitka Čvančarová je parádnice

Půvabná herečka Jitka Čančarová je opravdová parádnice a minimálně hodinu denně jí zabere práce na jejím zevnějšku. Výsledek ovšem stojí za to.
Půvabná herečka Jitka Čančarová je opravdová parádnice a minimálně hodinu denně jí zabere práce na jejím zevnějšku. Výsledek ovšem stojí za to.

PRAHA – Jitka Čvančarová (28) dbá o svůj vzhled minimálně hodinu denně. Půvabná herečka z populárního »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě se nechala slyšet, že správná životospráva a každodenní úprava její vizáže jí prý zabere nyní daleko více času, než třeba před dvěma roky.


„V mém případě je nutné o sebe pravidelně pečovat. Chodím častěji do společnosti a hraji nejen v seriálu, ale také v divadle, takže musím vypadat k světu,“ svěřila se deníku Aha! Jitka, která dorazila na tiskovou konferenci společnosti Bioveta do Hotelu Angelo Prague. Zde se zúčastnila prezentace nového humánního přípravku pro ženy, nazvaného Candivac. A protože Čvančarová hraje v seriálu z lékařského prostředí, tak se po právu zhostila i role moderátorky celé lékařské tiskovky.


Autor: (son)
Foto Aha! – Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.