Agáta neměla parohy sama? Prachařova minulost je prý plná nevěry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Agáta neměla parohy sama? Prachařova minulost je prý plná nevěry!

Jakub Prachař
Jakub Prachař (Archiv Blesku)

Jakub Prachař před nedávnem opustil manželku Agátu Prachařovou a slovenský server cas.sk si myslí, že Prachařův nový vztah se známou topmodelkou, začal už v době, kdy jeho vztah s Agátou ještě definitivně neskončil. A není to prý poprvé, kdy něco podobného Prachař provedl.

„Věřila jsem, že se to mezi námi urovná. Je mi to líto,“ pověděla o krachu manželství Blesku Agáta Prachařová. Agáta nebyla jediná, kdo věřil tomu, že se tihle dva dají ještě dohromady. Proto ta skutečnost, že herec a moderátor už randí s Denisou Dvořákovou, byla možná kapku šokující.

Jakub Prachař má však podle informací s nevěrou zkušenosti. V době, kdy randil s herečkou Marthou Issovou, udržoval vztah se studentkou z Bosny Mirnou Silajdžičovou. Issová se až po rozchodu dozvěděla to, že ji Prachař několik měsíců před ukončením jejich vztahu s Mirnou podváděl a zhroutila se. Se studentkou z ciziny vydržel Prachař několik let, ale i ji prý ke konci podvedl, a to s jeho nynější manželkou Agátou, které byl podle spekulací nevěrný s topmodelkou Denisou Dvořákovou, jeho nynější partnerkou.

Jakub se tak cizoložství nikdy nebál. Jeho manželka Agáta však také nebyla svatá a Prachař jí měl podle již zmíněné slovenské redakce odpustit dokonce tři nevěry! Vypadá to, že ačkoliv se k sobě dokonale hodili, protože ani jeden z nich není žádným svatouškem, byly jejich neshody silnější.

Prachař vyměnil Agátu za topmodelku! A Konvičková po nemoci nosí paruku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
30. 10. 2019 • 21:54

A čí tam je to poslední dítě? Fotografa nebo Jakuba?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.