František Ringo Čech: Chce VyVolenou Nancy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

František Ringo Čech: Chce VyVolenou Nancy!

František Ringo Čech u jednoho ze svých více než padesáti vystavovaných obrazů.
František Ringo Čech u jednoho ze svých více než padesáti vystavovaných obrazů.

PRAHA – František Ringo Čech (64) touží po VyVolené černošce Nancy (30). „Chci ji stůj co stůj do své hry Dívčí válka, udělám pro to cokoli. Už aby byla venku z vily a mohla u mě hrát. Představte si černošku v roli Šárky, to bude bomba,“ svěřil se deníku Aha! Čech.


Principál Čechova prozatímně osvobozeného divadla si také moc pochvaloval svou novou členku sboru Ester Ládovou (27). Kliknutím zvětšete„S tou mám zlatý důl, ta neuvěřitelně táhne diváky,“ usmíval se Ringo Čech, který v pondělí zahájil výstavu svých obrazů v rámci projektu Galerie Divadla Hybernia.

Výstavě kmotroval bavič Petr Novotný. „Já už jsem něco znamenal a Petr byl ještě hovno,“ prohlásil Ringo Čech, jehož kuriózní průvodce dějinami v podobě vtipných barevných obrazů vznikne občas i pouhou náhodou. „Zásadně nic neopravuju, když se mi něco nepovede, prostě to dodělám a dílo je na světě.“ Originální byl rozhodně i samotný křest, na kterém se nepřipíjelo šampaňským, jak bývá zvykem, nýbrž pivem značky Golem.


Autor: EVA KREMSEROVÁ, ADÉLA JANDOVÁ
Foto Aha! – Kateřina Kalibánová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.