Sexy potápěčka Křížková: Tělo stále jako z gumy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy potápěčka Křížková: Tělo stále jako z gumy!

Lucie Křížková
Lucie Křížková (Blesk:Alexandr Malachovský)

Válení u moře není nic pro ni. Místo osušky by Lucii Křížkové (35) měli na pláži nainstalovat gymnastickou kladinu. Vysportovaná kráska teď v Egyptě všechny udivuje svým ohebným tělem.

Tentokrát si pánové její super štíhlé křivky mohli prohlédnout z úplně jiného úhlu. Hlavou dolů. Zatímco si bezmála dvouletá dcerka Lola a syn David (7) hráli v písku, jejich máma jakoby nic vystřihla na pláži stojku na rukou. A u Rudého moře předváděla Miss ČR 2003 i další dokonalé gymnastické cviky. Třeba když šla pozorovat rybičky pod mořskou hladinou.

„Na dovolené u moře si zakládám hlavně na dokonalém make-upu,“ vtipkovala u snímku, kde cvičí se šnorchlem a potapěčskými brýlemi. Není divu, že jí svaly neochably ani po dvou porodech, když se 12 let věnovala sportovní gymnastice. Moderátorka pořadu Sama doma odjela na dovolenou jen s dětmi bez manžela Davida Křížka (47).

Lucie Křížková: Třetí dítě musím vybojovat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.