Zoufalá maminka Lucie Křížková: Syn terčem posměšků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zoufalá maminka Lucie Křížková: Syn terčem posměšků!

Lucie Křížková
Lucie Křížková (Profimedia)

Modelka, moderátorka a dvojnásobná máma Lucie Křížková (33) přiznala, že se její šestiletý syn David poměrně často stává terčem posměšků ohledně velikosti svých uší. Křížkovou trápí ohledně posměšků na syna velké starosti.

„Pořád mám před očima komentář jedné paní: Hezký kluk, až na ty ušiška. Bože! Samozřejmě vidím, jaké má Davídek uši, ale miluju ho i s nima!“ řekla magazínu Sedmička Křížková.

Modelka nechce ponechat nic náhodě a již nyní, i když je Davídkovi teprve šest let, řešila starostlivá maminka s plastickým chirurgem, kdy a jak zasáhnout. „Mám od různých maminek zprávy, že některé děti jsou zlé, budou se mu posmívat a on bude nešťastný, ale já to nechám na něm. Mluvila jsem o tom s primářem na plastice a on sám mi potvrdil, že ideální je, když si k tomu dítě dojde samo. Pak i bolest a omezení spojené se zákrokem snese lépe. Takže to nechám plynout, “ svěřila se Křížková magazínu Sedmička.

 Na video s Lucií Křížkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
17. 9. 2018 • 21:59

Obě děti jsou krásné. Ať se chlapeček nedá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.