Otevřená zpověď Rolins: Téma domácího násilí je mi blízké! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Otevřená zpověď Rolins: Téma domácího násilí je mi blízké!

Dara Rolins
Dara Rolins (Klenoty Aurum)

Dara Rolins (46) letos vydala již v pořadí čtvrtý motivační diář. Zpěvačka každoročně vydává vlastní kalendář plný citátů a motivačních mouder. Nyní se rozhodla promluvit k veřejnosti i prostřednictvím písně, ve které upozorňuje na domácí násilí.

Zpěvačka si během svého života prošla ledasčím. Má za sebou několik těžkých životních ran, ale pořád se snaží myslet pozitivně a jít dál. K tomu se snaží vést i své příznivce pomocí svého diáře. „Nejsem povrchní člověk a nechci jen tak klouzat po povrchu a v podstatě mě to rozčiluje u lidí, kteří tak žijí. Zabývám se radostmi i starostmi, nejen své rodiny, ale i ostatních lidí,“ řekla Rolins v rozhovoru pro magazín Blesk pro ženy.

A právě na trápení svých kamarádek se Rolins rozhodla upozornit jednou ze svých písní. „Nahrála jsem na desce písničku, která primárně neměla být tím, co je, to vše vzniklo později, kdy se s ní propojila problematika domácího násilí. Ta problematika je mi blízká, protože jsem to řešila i s mými kamarádkami, kterým se takové věci bohužel dějí,“ svěřila se zpěvačka.

 

Zpěvačka v písni upozorňuje mimo jiné na to, že oběti domácího násilí nemusí být jen ženy. „Rok potom, co jsem napsala písničku, se mi ozvala ministryně spravedlnosti Slovenské republiky, že budou dělat kampaň, která se téhle problematiky týče, a chtěli by použít mou píseň jako nosný song,“ řekla v rozhovoru Rolins.

 

 Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.