Rolins pod palbou ostré kritiky: Zpěvačka napsala fanouškům drsný vzkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rolins pod palbou ostré kritiky: Zpěvačka napsala fanouškům drsný vzkaz!

Dara Rolins o starost fanošků nestojí.
Dara Rolins o starost fanošků nestojí. (Foto Petra Ficová pro Slovenka Tvoj Štýl, ara )

Dara Rolins (46) a Rytmus (42) loni v březnu oznámili rozchod, a zatímco rapper si založil rodinu s moderátorkou Jasminou Alagičovou (29), po boku zpěvačky se zatím na veřejnosti nikdo neobjevil. A právě to dělá některým fanouškům starost, a nebojí se to dát najevo.

Podle fanoušků není zpěvačka šťastná a ztratila svou pověstnou jiskru v oku. Rolins na sociální síti zveřejnila fotografii s krátkým popiskem, jak tráví sobotní rána. „Vstávám brzy. Mám ráda tu ranní pohodu, kdy dům ještě spí. Zacvičím si takovou sestavičku jógy. Sprcha, vlasy, pobalím věci, snídaně. Ovesná kaše s ovocem, oříšky, kokosem. Potom si dám kávu a zkontroluji telefon,“ napsala ke smímku Rolins.

Na první pohled nevinná fotografie však mezi fanoušky rozpoutala diskuzi, která nenechala zpěvačku chladnou. „Přemýšlím, jak s tím textem souvisí ta polonahá provokativní fotka,“ napsal fanoušek. „Daro, pravda je, že to už chce nutně chlapa. Ty fotky už jsou trošku divný. Nic ve zlým,“ zněl další komentář. „Jsou smutné. Smutné tím, že Daře chybí jiskra v oku,“ napsala starostlivá obdivovatelka.

Vyjádření fanoušků však nenechala zpěvačka bez povšimnutí a v následujícím příspěvku se ke komentářům vyjádřila. Často přemýšlím, co se odehrává v hlavách lidí, kteří mi pod fotku napíšou něco hanlivého, anebo učiní objev, že jsem ‚stará‘. Chtějí mě naštvat? Rozplakat? Vím přesně, kolik roků mám a upřímně, řeším dost věcí, ale můj věk a to, jak vypadám, to fakt není,“ napsala dle Blesku Rolins.

„To je jako myslet si, že JLo nebo Kim je smutno z komentů o jejich velkém zadku. Věřte mi, mají to v péčku a dobře dělají. Nic z toho totiž nemění fakt, že jsme šťastné, úspěšné, spokojené. A to i možná právě díky svému věku a tomu, jak vypadám,“ dodala Rolins.

 Dara Rolins: Laura už vyzvídá, jaký je sex a kdo byl můj první:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mnau1
13. 8. 2019 • 20:49

Ta uvodni fotka je fakt des.

ivoadler
13. 8. 2019 • 15:13

Ta Dara se má. Tak bych se chtěl mít taky. Sr át úplně na všechno! Nemůžu si to ale dovolit. Jsem ženatý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.