Tichá bolest Basikové: Nelítostný ortel lékařů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tichá bolest Basikové: Nelítostný ortel lékařů!

Bára Basiková
Bára Basiková (archiv Blesku)

Pro krásu se musí trpět. Tímto příslovím se neřídí Bára Basiková (56), která se ze zdravotních důvodů musela vzdát oblíbených bot na vysokém podpatku. Učinila tak poté, co si po nešťastném úrazu zlomila kotník a musela podstoupit několikátou operaci.

Milovnice módy Basiková si musela po úrazu v hotelové restauraci, kde uklouzla, vyslechnout nepříjemný ortel lékařů. Ti jí zakázali nosit boty na podpatku! Tento verdikt byl pro zpěvačku šok a dle webu Šíp ho několikrát obrečela.

Jelikož je zpěvačka malého vzrůstu, nošení podpatků si užívala. Jenže tomu je konec. Dle webu Šíp.cz totiž Basikové hrozí, že kdyby nosila boty nevídané výšky, mohla by si nohu poškodit natolik, že by si na ni už nemusela nikdy pořádně stoupnout.

„Spousty žen bere boty a oblečení jako součást své osobnosti. Tím se prezentují a připadají si sexy a pro muže lákavé. Když najednou ale nemůžou nosit to, na co byly zvyklé, tak můžou nastat i deprese. Najednou si ženy připadají neatraktivní. Naštěstí to ale u většiny trvá jen malou chvíli,“ shodují se dle webu Šíp.cz psychologové.

 

Basiková na Soundtrack Poděbrady: Některé skladby bych autorům hodila na hlavu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
1. 10. 2019 • 09:06

jo pravda podpatky není správně...ano potpatky, ale nic to nemění na názoru nosit "štífle" jen kvůli image­....pr­osto­duché

rydlo
30. 9. 2019 • 17:45

Někdot řeba nemá na nohou paty, ale pady, proto podpadky.

vigela
30. 9. 2019 • 11:52

Za nelítostný ortel lékařů bych považovala sdělení, že BB má nevyléčitelnou nemoc. Boty na podpatcích jsou nepohodlné, špatně se v nich chodí. Naštěstí je nepotřebuju, vysoká jsem dost. Móda botasek mi vyhovuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.