Rozněžnělá Bára Basiková: Dostala ji Hapkova vnučka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rozněžnělá Bára Basiková: Dostala ji Hapkova vnučka

Z malé holčičky byla úplně rozněžnělá.
Z malé holčičky byla úplně rozněžnělá. (Foto Profimedia.cz, ara )

 Uviděla miminko a neudržela se. Jakmile si vedle Báry Basikové (56) na křtu CD stoupla dcera zesnulého Petra Hapky (†70) s roční dcerkou Leou, zpěvačka se vůbec nesoustředila. A místo polévání »placky« bublinkami, měla oči jen pro ni.

Tentokrát si dala záležet a i když nikdy nepatřila mezi ženy, které bez silné vrstvy líčidel nevycházejí z domu, dorazila nalíčená a v perfektně padnoucích šatech. Na křest CD zpěvačky Nadi Válové (40), na kterém se podílela i jako producentka, si zprvu zachovávala tvář profesionálky. Jakmile měla trojnásobná máma vedle sebe Hapkovu dceru Petru (36) s její malou holčičkou, Basiková byla v koncích.


Pivo na kuráž
Okamžitě se k miminku sklonila a něžně ho hladila po tvářičce. A od malé Leušky si nechala líbit úplně všechno – holčička jí strkala prsty do pusy, tahala ji za nos a ručičkou jí rozmazávala make-up. Bára, která si nedávno prošla těžkým rozvodem s třetím manželem Petrem Polákem (40), nehnula ani brvou a naopak viditelně pookřála. To Ester Kočičková (51) se k nejmladší účastnici křtu moc nehnala a se strnulým výrazem to všechno pozorovala s pivem v ruce.

Basiková na Soundtrack Poděbrady: Některé skladby bych autorům hodila na hlavu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.