Konečně našla toho pravého? Basiková poprvé promluvila o nové lásce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Konečně našla toho pravého? Basiková poprvé promluvila o nové lásce!

Bára Basiková
Bára Basiková (Profimedia)

Bára Basiková (56) po rozvodu s třetím manželem Petrem Polákem (40) na nějakou dobu zanevřela na muže. Příliš dlouho jí to ale nevydrželo. Na zpěvačku se znovu usmálo štěstí v lásce. Že by po několika nevydařených vztazích konečně našla toho pravého?

Říká se sice, že do třetice všeho dobrého, ovšem v případě Basikové to zřejmě neplatí.  „Do života mi vstoupil někdo, kdo mě činí velmi šťastnou. Nechci prozradit, kdo to je, ale je to hodně vážný a jsem zamilovaná,“ svěřila se zpěvačka Super.cz s dovětkem, že její nová známost není z Prahy.

Po rozpadu manželství s Polákem si nějakou dobu nedokázala představit, že by po svém boku měla nového muže. "Nečekala jsem to. Po tom třetím rozvodu jsem měla pocit, že už nechci žádného chlapa ani vidět. Vlastně jsem na to neměla ani pomyšlení. Asi jsem musela dozrát a ujít nějaký kus cesty, abych mohla novou lásku přijmout," svěřila se Basiková.

Zpěvačka září štěštím, nová láska jí očividně prospívá. "Jsem šťastná a do toho se chystám na turné s mou kamarádkou a úžasnou zpěvačkou Naďou Válovou. Věřím, že to štěstí z nás bude čišet i pro diváky a posluchače," dodala.

Basiková na Soundtrack Poděbrady: Některé skladby bych autorům hodila na hlavu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
13. 1. 2020 • 18:05

Možná už konečně bude mít štěstí na chlapy!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.