Geislerová & Vilhelmová: Dražily pro dobrou věc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Geislerová & Vilhelmová: Dražily pro dobrou věc

Tatiana a Aňa dražily pestré žabky za velké peníze.
Tatiana a Aňa dražily pestré žabky za velké peníze. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Populární herečky z hořké komedie Medvídek Tatiana Vilhelmová (29) a Aňa Geislerová (31) dražily své boty! Ve středu totiž proběhl v pražské prodejně Baťa na Václavském náměstí křest speciální limitované kolekce ručně malovaných žabek.

Populární herečky z hořké komedie Medvídek Tatiana Vilhelmová (29) a Aňa Geislerová (31) dražily své boty! Ve středu totiž proběhl v pražské prodejně Baťa na Václavském náměstí křest speciální limitované kolekce ručně malovaných žabek.

Po velkolepé akci se herečky na některé pantofle zvěčnily a se svými autogramy a logem úspěšného filmu Medvídek začaly žabky dražit za velké peníze. Aňa dokonce jedny prodala za neuvěřitelné tři tisíce korun. Pak se už jen věnovala své malé dceři Stelle, kterou pečlivě skrývala před ostatními. Medvídkové pantofle bude také možno získat na pátém Vánočním bazaru v Mokré čtvrti, který se letos bude konat 15. a 16. prosince v pražské kavárně Diskafe. Výtěžek z akce, který celkově činil 93 825 korun, byl věnován Nadaci Terezy Maxové, nadaci Anabell a Klubu nemocných cystickou fibrózou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.