Topmodelka Petra Němcová: Vymodlené těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Topmodelka Petra Němcová: Vymodlené těhotenství!

Nejnovější kampaň luxusní značky Chopard, jejíž tváří se stala Petra Němcová
Nejnovější kampaň luxusní značky Chopard, jejíž tváří se stala Petra Němcová (Instagram)

Kdyby život Petry Němcové (40) zfilmovali, divačkám v kinech by nestačily kapesníky. Nechyběl by v něm rozchod s nevěrníkem, tragická ztráta snoubence, kterého zabila tsunami, nešťastné lásky, zlomená srdce... Hollywood ale miluje dobré konce, a i ten příběh české topmodelky má: našla toho pravého a ve čtyřiceti letech čeká první miminko!

„Naše rodina se rozrůstá a moje bříško roste taky,“ pochlubila se Němcová na Instagramu. Otcem dítěte je Benjamin Larretche, kterého si nedávno vzala na posvátném místě Skalní katedrály v Sedoně. Rodačka z Karviné přiznala, že dítko si s manželem oba velmi přáli, otěhotněla prý ale rychleji, než sama čekala. „Jsem vděčná, že nám vesmír požehnal tak brzy tímto božským darem,“ napsala na sociální síť Němcová a milovanému Benovi vzkázala, že už teď je nejlepším otcem. S Larretchem byla poprvé spatřena loni v listopadu v mexickém Tulumu, kde byli na společné dovolené. Kromě vzájemné lásky je spojuje i láska k přírodě a ochraně životního prostředí.

Snoubence jí zabila tsunami
Muže svého života ale Němcová dlouho hledala. Když už se zdálo, že ho našla, rozdělila je v prosinci 2004 smrt. Na dovolené v Thajsku, kde byla se snoubencem Simonem Atleem (†33), udeřilo silné zemětřesení a následná vlna tsunami. „Naposledy jsem Simona zahlédla na střeše. Slyšela jsem, jak křičí moje jméno, i já křičela to jeho,“ vzpomínala před lety v rozhovoru pro Daily Mail. „Po první vlně přišla druhá. Myslela jsem, že se můj život blíží ke konci. Pak voda zmizela stejně rychle, jako se objevila. Chytila jsem se stromu a u něj strávila následujících osm hodin, napůl v bezvědomí. Zlomila jsem si pánev a tak jsem mohla hýbat jen rukama. Vždycky když voda ubyla, křičela jsem bolestí a vždy, když se hladina zvýšila, ulevilo se mi,“ líčila. Další bolest pak přišla, když zjistila, že její milovaný Simon tsunami nepřežil.

Na rozhovor s Petrou Němcovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.