Smutná slova Němcové: Nesnadný začátek života jejího syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smutná slova Němcové: Nesnadný začátek života jejího syna

Topmodelka Petra Němcová
Topmodelka Petra Němcová (profimedia.cz)

Topmodelka Petra Němcová (40) prožila mnoho bolestných zážitků. Největší strach však měla o život svého synka, který se narodil předčasně a tak neměl zrovna ideální start do života. O těžkých chvílích se rozmluvila pro magazín HELLO!.

„Vždy jsme plánovali, že příchod našeho dítěte bude co nejpřirozenější a bez prášků, ale nakonec jsme se museli spolehnout na moderní medicínu, abychom naše miminko zachránili, a nemůžeme být vděčnější,“ svěřila se podle super.cz Němcová, která popsala nelehké chvilky po narození syna Bodhiho. Ten přišel na svět císařským řezem o šest týdnů dříve.

„Přinesli mi ho, abych mohla vidět jeho malou roztomilou tvář, cítit, jak voní a dala mu mou lásku… Nemohla jsem si ho ale přiložit tělo na tělo, protože se o něj museli postarat, byl nedonošený… Vidět ho na hadičkách, slyšet neustálý zvuk přístrojů a vidět všechny injekce, které dostal, bylo velmi obtížné,“ dodala krásná topmodelka s tím, že dnes je Bodhi zdravý a plný života.

Topmodelka Němcová předčasně porodila. A kuchař Ridi přiznal vážnou nemoc

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.