Petra Němcová (40) porodila o měsíc dřív: Ukázala jen nožičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petra Němcová (40) porodila o měsíc dřív: Ukázala jen nožičku!

Topmodelka Petra Němcová
Topmodelka Petra Němcová (Profimedia)

Modelka Petra Němcová je ve čtyřiceti konečně maminkou. Chlapeček přišel na svět měsíc před termínem, prozradila na sociální síti Instagram.

„V noční bouři jsme jeli do nejbližší nemocnice, málem jsem porodila ještě v autě,“ popsala drama, neboť nebyla doma, nýbrž v přírodě. Chlapečkovi jsou už dva týdny, konečně je doma s rodiči. „S manželem jsme nic neoznámili, nechtěli jsme nikomu dělat starosti, dokud naše miminko nebude z nebezpečí venku. Od 15. listopadu to byl náročný proces v několika nemocnicích, modlili jsme se za zotavení našeho miminka, ať zesílí,“ upřesnila.

 Ostatně dlouho tutlala i těhotenství. „Život sám ukáže, kdy to bude a s kým,“ řekla v červnu magazínu Top Star, jak to vidí se zakládáním rodiny. To už přitom byla ve druhém trimestru. Přiznala se až po srpnové svatbě s newyorským podnikatelem Benjaminem Larretchem. Spolu jsou přitom jen krátce, ještě loni v prosinci byla zasnoubená s bankéřem Alejandrem Grimaldim.

Slavné krásky: S kým nakupují spodní prádlo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.