Petra Němcová řekla »ano«: Mystická svatba v poušti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petra Němcová řekla »ano«: Mystická svatba v poušti

Topmodelka Petra Němcová
Topmodelka Petra Němcová (Profimedia.cz)

Vypadalo to, že po tragické smrti svého snoubence Simona Atleeho (†33) novou lásku nikdy nenajde, ale přece jen se Petra Němcová (40) dočkala. Během tajného duchovního obřadu si vzala za muže movitého podnikatele Benjamina Larretche.

Bylo jí pouhých pětadvacet let, když přišla o svého milovaného snoubence, fotografa Simona Atleeho. Životní láska krásné modelky tragicky zemřela během jejich společné vánoční dovolené v Thajsku, kde udeřilo tsunami. Od té doby rušila jedny zásnuby za druhými, až se vlastníkovi produkční agentury povedlo ji pod širým nebem dostat pod čepec.


Měli velice neobvyklý obřad v Arizoně nedaleko města Sedona, na hlavách měla nevěsta i ženich indiánské čelenky s peřím, za zády mystickou skálu Cathedral Rock. „Cítím vděčnost, že se s vámi mohu podělit o zprávu, že jsme se vzali během soukromého obřadu na posvátném místě v Sedoně. Toto místo je pro nás díky své energii velmi speciální. Během našeho posvátného spojení se všechny elementy a andělé shromáždili a vytvořili nad námi magický zlatý mrak,“ vyznala se Němcová. Svatba probíhala jen za přítomnosti duchovního. Přátelům ani blízkým nedali šanci se zúčastnit. Magický moment chtěli mít jen sami pro sebe.

Její snoubenci
2004 Simon Atlee (†33), fotograf
2006 James Blunt (45), zpěvák
2012 Jamie Belman (33), herec
2017 Alejandro Grimaldi, podnikatel

Petra Němcová na filmovém festivalu v Cannes:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.