FESTIVAL VE VARECH: Zranění oka, polévka za 650 Kč a Kopřivová s hambáčem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

FESTIVAL VE VARECH: Zranění oka, polévka za 650 Kč a Kopřivová s hambáčem!

Ve Varech se dějí věci!
Ve Varech se dějí věci! (Foto ara)

Najít restauraci, kde se dá během karlovarského festivalu najíst za normální peníze, se rovná objevení svatého Grálu. Dokonce i obávaný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (60) poslal tamějším restauratérům drsný vzkaz!

Obyčejné jídlo, jako je pizza, vás ve Varech vyjde na pětistovku! Některé restaurace zacházejí mnohem dál a za tuto cenu vám nabídnou jen polévku. „Během festivalu si něk﷯teří podnikavci pletou naši malou kotlinu s Hollywoodem a napalují ceny, co to jde. Sice máme právo volby a možnost do takové restaurace nejít, otázkou ale je, jak velkou nám to dělá ostudu ve světě,“ rozčílil se zcela právem Pohlreich.

Po zveřejnění fotek s ceníkem nejmenované karlovarské restaurace mu naprostá většina dává za pravdu. „To jsou ceny v rublech?“ ptají se mnozí. „Ostudou jsou u nás nejen taxikáři, ale také restauratéři, kteří mají dvojí ceny a okrádají tak turisty. Měli by se stydět!﷯“ dodal Pohlreich.

Dělají si srandu?
Polévka Minestrone: 490 Kč
Rybí polévka: 650 Kč
Bramborová kaše: 280 Kč
Hranolky: 280 Kč
Zeleninová směs: 250 Kč

Herec Ondřej Vetchý (55): Tajemství »slepého« oka!

Všechny překvapil, když se na karlovarském festivalu objevil se zafačovaným pravým okem. Problémy se zrakem má Ondřej Vetchý (55) podle zjištění deníku Aha! už téměř tři desítky let! Nyní prý herec musel podstoupit operaci, protože se mu zhoršovala oční sítnice. 

Žádná větvička v lese, ale tenisový míček! Ten prý může za jeho zranění. „Problémy s okem se u Ondřeje táhnou už téměř třicet let. Na jižní Moravě hrál s kolegy z Činoherního klubu tenis a jeden špatný zásah míčkem odstartoval jeho celoživotní trápení,“ prozradil Aha! nejmenovaný zdroj z herecké branže. „Dává si na své oči velký pozor! Téměř neustále je chrání brýlemi - slunečními v létě a žlutými, rozjasňovacími, když je šero,“ upřesnil kolega Vetchého. „Stav oční sítnice se přesto zhoršil, proto musel na operaci,“ dodal náš zdroj.

Sám herec je na informace ohledně svých očí skoupý. „Co se týká mého oka, udělal mi to režisér Jirka Strach! Ale kdo ho zná, vybruslil jsem z toho ještě parádně. Udělal mi to nosem,“ vtipkoval na festivalu Vetchý. Do Varů přijel propagovat nový film otce a syna Svěrákových Na strništi bos, který přijde do kin už v polovině srpna. Hraje v něm tatínka malého Edy.

Jako Boris Rösner
Problémy se zrakem měl také herec Boris Rösner (†55). Od tří let neviděl na jedno oko, protože se mu do něho dostaly střepy z prasklé žárovky. „Měl kvůli tomu velké migrény, na které bral silné prášky... Nemohli mu střepy ale operativně vyjmout, protože hrozilo, že by oslepl i na zdravé oko,“ prozradil před časem jeho kolega z Národního divadla David Prachař (58).

Jágrova milenka a propagátorka zdravé výživy: Cpe se hambáčem!

I extrémně štíhlá přítelkyně Jaromíra Jágra (45) občas zhřeší! Veronika Kopřivová (26), která si hlídá každou kalorii, se někdy s chutí zakousne do obřího hamburgeru. Až se jí dělají boule za ušima!

Kudy chodí, tudy hlásá, že ze svého jídelníčku vyřadila cukr, smažená jídla a hlavně lepek. Jenže když si tělo řekne o nějakou tu nezdravou kalorickou bombu, veškeré přesvědčení jde stranou. „Když je hlad, tak je hlad! Ve Varech člověk nic zdravého nenajde,“ okomentovala blondýnka na sociální síti obří housku se smaženým mletým hovězím a pořádnou porcí majonézy. A to vše si na festivalu dopřála v půl třetí ráno! 

Střípky z Varů:

Morávková v osmero šatech
Herečka Dana Morávková (45) přípravu na Karlovarský filmový festival nepodcenila a na čtyři dny, které se zdržela v západních čechách si pripravila osmero šatů. „Zabalila jsem si čtvery šaty na denní nošení a také stejný počet večerních rob na různé večírky,“ přiznala Blesku herečka.

Pařmen Piškula
Pořádné párty se rozhodně nebojí Zdeněk Piškula (19), který to už několikátý rok po sobě pořádně rozjel. „Bylo to dlouhé, domů jsem odcházel za světla. Dlouhou noc jsem strávil s kamarády a byla rozhodně jedna z nejlepších v tomto roce,“ nemůže si mladý herec vynachválit festivalovou náladu.

Řepka se do Varů už nevrátí
Na karlovarském festivalu byli poprvé, a podle svých slov také naposledy! Kateřina Kristelová (37) a Tomáš Řepka (43) se ve Varech zdrželi jen jednu noc, a prchali domů do Prahy! „Přijde mi tu velký chaos, mnoho lidí, neorganizace. Už sem nikdy nepřijedu. Musím to říct, mě se to tu nelíbí. Jsem plachý, tady je moc lidí, tohle je pro mě diskonfort. Je to nepříjemné,“ prozradil fotbalista.


Němcová jen na skok!
Modelka Pavlína Němcová (44) dorazila do Karlových Varů jen na jednu párty a okamžitě opět odjela zpět do Prahy. „Jsem sice milovnice filmů, ale ráda se na ně podívám doma v soukromí, když na to mám čas. Já vlastně nemám ráda ani večírky, ale beru to jako pracovní povinnost,“ svěřila Němcová. Ta se na festivalu nikdy nezdržela déle, než bylo nezbytně nutné.

Na videa z Varů se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
eisenbieger
9. 7. 2017 • 18:06

a co Romanshorn na to zapomnel , tam mel pro svcary polivky ze sacku za 30 fränkli pred 25 lety ...

ptacek5
9. 7. 2017 • 15:20

Nevím, ale ve Varech jsem byla přímo v době konání festivalu a pizza tam stála cca 280 Kč a polévka 95, takže kdo není snob, tak se nají za 500 i s kávou.

zadnice
8. 7. 2017 • 10:55

Mám to do Varů ani ne 20 km a ani by mě nenapadlo tam zajet v době "festivalu".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.