Trápení Holubové: Zhroucení u psychiatra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Trápení Holubové: Zhroucení u psychiatra

Eva Holubová
Eva Holubová (M. Hykl)

Eva Holubová (60), která ráda sepisuje veškeré své pocity na sociální síti, se velmi zajímá o okolní dění. Některé věci prožívá možná až moc, protože se z toho pak psychicky hroutí. Její trápení však mělo velký rozměr, dokonce navštívila i psychologa a vyhledala i jinou pomoc, aby na tom byla zase lépe. Co se stalo?

Zajímá se o dění u nás v České republice, lhostejné jí však nejsou ani ostatní země. Především ty, ve kterých se válčí a kde umírají nevinné děti. Naposledy slavnou herečku silně zasáhla válka v Sýrii a musela k sobě povolat odborníka. „Mám zpovědníka, jsem katolička… Mám i psychiatry, několik. Mám dokonce i jednoho odborníka, který byl válečný psychiatr. Já jsem jeden čas tím strašně trpěla, když se začalo bojovat v Sýrii… Už jsem byla vyřízená…

Já jsem se mu vypovídala, neotravovala jsem tím kolegy, protože to tak nesdíleli jako já, kromě třeba Marthy Issové, která tam má rodinu. Tak to je hrozně dobrý, když si to člověk nenechává sobě, tak to může říct tomu psychiatrovi nebo třeba rabínovi nebo tomu zpovědníkovi, když si s ním rozumí,“ pověděla v rozhovoru pro DVTV Holubová, která jako terapeutickou záležitost považuje i Instagram, kde se ze všeho vypíše. Ačkoliv se tak někdy cítila na dně, dokázala se ze všeho pomocí odborníků dostat.

 Eva Holubová o ekologii



Přečtěte si
vemenozmojistary
8. 9. 2019 • 12:39

Šeredná, vychlastaná a blbá Holubová zas bleje svoje rádoby moudra 👎 Taková ludra patří na smetiště!

reiner
8. 9. 2019 • 10:26

Člověk nemůže otevřít stránku, aby se tam nešklebila Holubka.Už neví, jak by se zviditelnila. Jestli někoho zajímá, tak adˇ jde na ni do divadla, ale jinak je ostatním zřejmě ukradená, jak je patrné z komentářů. Poslouchat ty její kydy - to všechno má z chlastu

konvalinka34
7. 9. 2019 • 16:21

Je trapná. Všude se šklebi a kecá ty svoje moudra. Sociální sítě si přivlastnila a otravuje a otravuje a otravuje....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.