Petr Kolář: Stíhá turné i televizi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Petr Kolář: Stíhá turné i televizi!

Petr Kolář divákům zazpívá svou interpretaci Šípkové Růženky.
Petr Kolář divákům zazpívá svou interpretaci Šípkové Růženky.

PRAHA – Petr Kolář (40) pomalu neví, co dřív! Přestože se musí připravovat na podzimní turné, stíhá i natáčení nového pořadu České televize Souboj hitů!


V něm budou nejlepší čeští zpěváci interpretovat největší šlágry naší hudby a Kolář si vybral klasiku v podání Šípkové růženky od Jiřího Schelingera.

A jakmile skončí s natáčením, už musí vyrážet na šňůru do českých měst. „Začínám 24. září v Ostravě a přes Plzeň, Brno či Prahu se dostanu na závěrečný koncert v Mladé Boleslavi, který je 9. listopadu,“ svěřil se Kolář, jenž se na Souboji hitů utká i se zpěvačkami z nyní již rozpadlé skupiny Black Milk Helenou Zeťovou a Terezou Kerndlovou, které jsou stále na nože.

Kliknutím zvětšeteSouboje hitů se zúčastní i Sisa Sklovská, která absolvovala u našich slovenských sousedů tutéž soutěž, a dokonce zazpívá stejnou píseň – Vyznanie od Mariky Gombitové. Sámer Issa pak bude experimentovat s legendární písní skupiny Olympic Teta Agáta a jistě mu při tom proběhne hlavou vztah s bývalou přítelkyní Agátou Hanychovou. „Jsem moc zvědavý, jak se toho Sámer zhostí,“ svěřil se nám frontman Olympiku Petr Janda. Souboj hitů můžete sledovat na ČT 1 v sobotu 29. září od 20 hodin večer.


Autor: VOJTĚCH KRISTEN
Foto Aha! – Josef Mašek, Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.