Šťastná Ewa Farna: Dojemný vzkaz fanouškům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šťastná Ewa Farna: Dojemný vzkaz fanouškům

Zpěvačka Ewa Farna
Zpěvačka Ewa Farna (Facebook)

Šestadvacetiletá zpěvačka oslavila před pár dny narozeniny a momentálně prožívá nejkrásnější období života. Radostí bez sebe je díky manželovi a synovi, kterého porodila letos v červnu a roli maminky si nemůže vynachválit. Po oslavě plné veselí, napsala milý dojemný vzkaz fanouškům.

„Milí, děkuju z celého srdce za přání, která jsem dostala k včerejším 26 narozeninám. Nemůžu uvěřit, co se všechno stihlo udat... 13 let se věnuju své hobby- práci, mam skvělého všestranného muže, mam syna (what?!), mam úžasnou kapelu a věrné fanoušky. Jsem zdravá a šťastná...

A za to jsem Bohu každodenně vděčna. Jestli jsem se ale něco za těch 26let naučila tak to, ze štěstí je fakt stav mysli, který nepramení tolik z vnějších zdrojů, jak si často rádi myslíme... A tak Vám přeju, ať jste taky šťastni. Někdy si to stačí totiž připustit,“ napsala Ewa Farna na sociální síti, kam přidala také fotografii, na které vypadá spokojeně.

 Ples jako Brno: Farna vzpomínala na taneční i šlapání na špičky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.