Světlana Zárubová: Odstěhovala se od manžela! Rozvod bude! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Světlana Zárubová: Odstěhovala se od manžela! Rozvod bude!

Světlana Zárubová
Světlana Zárubová (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Definitivní konec! Televizní manželství sportovního komentátora České televize Roberta Záruby (40) a krásné »primácké« moderátorky Světlany Zárubové (34) směřuje mílovými kroky k rozvodu.

Definitivní konec! Televizní manželství sportovního komentátora České televize Roberta Záruby (40) a krásné »primácké« moderátorky Světlany Zárubové (34) směřuje mílovými kroky k rozvodu. Zárubová se už před několika týdny od svého manžela nadobro odstěhovala z jejich bytu v Tróji a právníci už připravují podklady pro rozvodové řízení! „Ano, je pravda, že jsem se od manžela odstěhovala, ale víc to komentovat nechci. Je to naše soukromá věc,“ přiznala deníku Aha! Zárubová.

Ještě před několika měsíci přitom Zárubová deníku Aha! tvrdila, že se snaží své manželství zachránit. „Po půl roce jsme se k sobě vrátili a snažíme se dát dohromady. Jak to dopadne, fakt nevím,“ řekla tehdy Světlana. Nyní už je ale jasné, jak to dopadlo! Zárubová i se svým synem Viktorem (7) v současné době bydlí v pražských Čimicích na sídlišti Velká Skála. „Zkusili manželství zachránit, ale prostě to nešlo. Dohodli se na rozvodu,“ prozradil nám zdroj z okolí komentátorské hvězdy České televize.

Důvodem, proč se mnohaletý vztah Zárubové a jejího manžela rozpadl, byl především v extrémní pracovní vytíženosti Záruby. „U něj je práce na prvním místě. Až teprve pak byla rodina, která to dost odnášela,“ tvrdí známý obou manželů. Zárubu navíc vedle komentování sportovních utkání čeká i další velmi náročná práce. Je totiž jedním ze soutěžících v druhé řadě taneční show StarDance. „Tam se trénuje mnoho hodin každý den. Jsme zvědavý, jak to bude Robert stíhat se svou prací,“ říkají lidé v České televizi. Nedostatkem práce ale netrpí ani Zárubová. Vedle moderování 1. zpráv na Primě ji v dohledné době čeká například uvádění televizního finále Miss aerobik 2007.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.